HATAY ECZACI ODASI TEB'DEN BİTKİSEL DROG ÜRETİMİ, DROG VE TOHUMCULUĞU İLE DROG ECZA DEPOCULUĞU KOMİSYONU TOPLANDI

Bitkisel Drog Üretimi, Drog ve Tohumculuğu ile Drog Ecza Depoculuğu Komisyonu Toplandı

Bitkisel Drog Üretimi, Drog ve Tohumculuğu ile Drog Ecza Depoculuğu Komisyonu Toplandı

08.08.2018-BİTKİSEL

Bitkisel Drog Üretimi, Drog ve Tohumculuğu ile Drog Ecza Depoculuğu Komisyonu 41. Dönemin ikinci toplantısını, 7 Ağustos 2018 tarihinde Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Mine Erdoğan başkanlığında, Bölge Eczacı Odalarının temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Toplantıda; bitkisel droglar ve fitofarmasi konusunda bir önceki toplantıda yapılan görev dağılımına göre bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilerek, önümüzdeki dönemin çalışmaları planlandı.

08.08.2018 - Okunma Sayısı : 305